5 Ιαν 2012

Πώς θα σας φαινότανε να είσαστε ο άνθρωπος τις διπλανής πόρτας με εισόδημα 5,000 ευρώ το μήνα;;;; Αν είσαι άτομο δραστήριο και δυναμικό επικοινώνησε μαζί μου και για μια πλήρη ενημέρωση που θα σου αλλάξει τη ζωή!!!





Τώρα είναι η ευκαιρία εν καιρό κρίσης!!!Είσαι σ'ένα χώρο ευχάριστο...στον δικό σου χώρο!Χωρίς
αφεντικό και ωράριο!Ασχολέισαι όσες ώρες επιλέξεις εσύ!!Η AVON είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείτε εδώ και 125 χρόνια παγκοσμίως!!Μια εταιρία καλλυντικών και περιποίησης για όλη
την οικογένεια,χωρίς κεφάλαιο μπορείς να ξεκινήσεις απο το μηδέν και να φτάσεις πολύ ψηλά!!!
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!!Απλά δοκίμασε και επικοινώνησε μαζί μου v-thos@hotmail.com ή στο 6943574187 ή 6989192456




2 σχόλια:

  1. Από ότι αντιλαμβάνομαι το σχόλιο θα είναι ορατό μετά την δική σου έγκριση. Για αυτό όταν το διαβάσεις διάγραψε το αν θες.

    Μπορείς να μου απαντήσεις σε σχόλια στο δικό μου μπλογκ. http://asterakiaa.blogspot.com/. Αφού διαβάσω το μήνυμα σου θα το διαγράψω. *Δεν θα είναι ορατό πριν το διαβάσω.

    Θα ήθελα να σε ρωτήσω πια είναι τα οφελήματα από την avon. Tι διαδικασία χρειάζεται για να γραφτεί κάποιος μέλος. Αν πληρώνει κάποιο αρχικό ποσό για την εγγραφή του και αν μπορεί κάποιος να κάνει διαφήμιση μέσα από το μπλογκ του. Σκέφτομαι κατά πόσο θα έρχεται ο φόρος εισοδήματος όταν κάνω διαφήμιση της εταιρείας που δουλεύω.

    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
    angel από το μπλογκ Tάγμα Αγγέλων - Angels
    http://asterakiaa.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή